portobello time

Μανιτάρια portobello με mozzarella, ντοματίνια και βαλσάμικο.

Χρειαστήκαμε:

  • τι άλλο; Portobello
  • Mozzarella σε φέτες
  • ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (staliaoliveoil)
  • μαϊντανό
  • σκόρδο (ελάχιστο – λιωμένο)
  • ξύδι βαλσάμικο

Χρειαστήκαμε επίσης:

  • 10′ περίπου της ώρας για την προετοιμασία των υλικών
  • 40′ περίπου ψήσιμο
  • 0. Ακριβώς 0 χρόνο για να τα απολαύσουμε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s