
Φτιάχνουμε ομελέτα με σπαράγγια, σπανάκι και κολοκύθι. Τρία ιδιαίτερα σε γεύση λαχανικά αναβαθμίζουν μια ομελέτα από πρόχειρο γεύμα σε εντυπωσιακό πιάτο.
Υλικά
- 3 αυγά
- Ένα ματσάκι πράσινα σπαράγγια
- 2 μικρά κολοκύθια
- Φρέσκα φύλλα απο baby σπανάκι
- Παρμεζάνα
- Παρθένο ελαιόλαδο
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
- Θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία
- Ζεματίζουμε τα σπαράγγια σε καυτό νερό για 5-6 λεπτά
- Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι χωρίς ελαιόλαδο μέχρι να μαραθούν και να χάσουν τα υγρά τους
- Αφαιρούμε τα σπαράγγια απο το τηγάνι
- Με μαντολίνο ή έναν αποφλοιωτή λαχανικών κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές ( σχεδόν διάφανες ) φέτες , τις ρίχνουμε στο τηγάνι και ψήνουμε για 1 περίπου λεπτό με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και το τριμμένο σκόρδο
- Αφαιρούμε απο το τηγάνι τα κολοκύθια
- Χτυπάμε 3 αυγά με θαλασσινό αλάτι , φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα ψήνουμε με τη σειρά τους στο τηγάνι
- Γυρίζουμε την ομελέτα να ψηθεί και από την άλλη πλευρά και προσθέτουμε λίγη τριμμένη παρμεζάνα
Βάζουμε την ομελέτα σε ένα πιάτο , προσθέτουμε τα φρέσκα φύλλα από σπανάκι , τα σπαράγγια και τις κορδέλες από τα κολοκυθάκια μας. Αν θέλουμε τρίβουμε λίγη ακόμα παρμεζάνα.
Καλή απόλαυση!
