
Πρόκειται για υπέροχα βουτυράτη και συμπαγής μοτσαρέλα – συνήθως βουβαλίσια – με γέμιση (ξανά !) μοτσαρέλας με κρέμα.
Στην ουσία δηλαδή πρόκειται ίσως για το πιο απολαυστικό και απαλό σε γεύση τυρί που μπορεί να μπεί σε σαλάτα.
Για την δική μας πολύ απλή, αλλά πολύ πολύ γευστική σαλάτα χρησιμοποιήσαμε:
- πέστο βασιλικού
- ντοματίνια ψητά και ωμά
- φύλλα βασιλικού
- έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (staliaoliveoil) , όπως πάντα!
- βαλσάμικο
- και φυσικά τυρί burrata