Αχνιστές γαρίδες

Χρειαστήκαμε:

Για την μαρινάδα:

  • 1 κιλό μεγάλες καθαρισμένες γαρίδες
  • τον χυμό ενός ζουμερού λεμονιού
  • θαλασσινό αλάτι
  • μαύρο πιπέρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο (τριμμένο)

Για το ψήσιμο:

  • 2 – 3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (staliaoliveoil)
  • φέτες ενός λεμονιού
  • μαϊντανό
  • 2 κ.σ. μηλόξυδο

Και μόλις 25′ από το χρόνο μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s